RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riggselskap erklærer opsjon

Sist oppdatert:
Et unoterte riggselskap har fått ny sjef og erklærer en opsjon på byggingen av en halvt nedsenkbar rigg. Les mer her:
(ill. foto)

Offshore Rig Services melder i dag at de utøver sin første opsjon med Yantai Raffles verftet i Kina og National Oilwell Varco i Norge.

Selskapet har dermed har utøvd den første av tre opsjoner på bygging av halvt nedsenkbare borerigger. Opsjonene har blitt utøvd med Yantai Raffles verftet i Kina for bygging av skrog og marint utstyr og med National Oilwell Varco i Norge for boreutstyr. Boreriggen skal leveres fra verftet i løpet av fjerde kvartal 2008 og begge kontrakter er fastpriskontrakter.

Samtidig melder Offshore Rig Services at de fortsetter forhandlingen med Rig Management Norway om en mulig kontrakt. Kontrakten vil gjelde for en av selskapets halvt nedsenkbare borerigger som er under bygging ved Yantai Raffles verftet i Kina.

Hanker inn ny toppsjef

Petter Tomren ansatt som ny adm. direktør i Offshore Rig Services og overtar etter Stephen Adshead, en av gründerne i selskapet som vil fortsette i en rådgiverrolle for selskapet.

Petter Tomren har omfattende erfaring fra boreindustrien. Han har innehatt ledende stillinger med ansvar for boring i DNO, Prosafe og Odfjell, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere