RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rihanna for sexy

(Alloverpress)
Sist oppdatert:
Rihanna har fått streng beskjed om å vise mindre hud.

(SIDE2): Rihanna har igjen fått beskjed om å kle på seg. Den sexy sangeren skal nemlig holde konsert i Abu Dhabu på selveste nyttårsaften, en by som er kjent for sine konservative holdninger.

I denne forbindelse har Rihanna fått beskjed om å kle seg noe mer konservativt enn det hun vanligvis gjør når hun holder sine sexy konserter.

SE BILDER AV RIHANNAS UTFORDRENDE STIL UNDER.

Millionbeløp
Det er kjendisnettstedet Splash News som melder dette, og etter sigende skal Rihannas folk nå jobbe på spreng for å skaffe klær som ivaretar Abu Dhabus strenge tradisjoner.

Sangeren fra Barbados, skal visstnok få 2,9 millioner kroner for den ene konserten – så det er ikke rart hun godtar klesrestriksjonene hun har blitt pålagt.

Flere reaksjoner
Dette er ikke første gang Rihanna har fått reaksjoner på sin avslørende klesstil. Da hun besøkte Italia i sommer ble superstjernen nektet inngang til flere turistattraksjoner på grunn av sine avslørende antrekk.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Nesten naken
Rihanna, som har feiret jul på Barbados, har de siste dagene blitt avbildet i en rekke utfordrende og spesielle antrekk.

I desemberutgaven av herremagasinet GQ fronter også en nesten naken Rihanna coveret.

Les hele saken: Rihannas nakne sannhet

2703

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere