*Nettavisen* Nyheter.

Rihannas nye stil

Foto: (Allover)

Blir dette det neste store?

09.04.10 21:52

(SIDE2): Rihanna (22) så ikke mindre en fantastisk ut da hun spaserte rundt i Beverly Hills i går.

I en voluminøs og blomstrete shorts, frynsete topp, fedora hatt og høyhælte sandaler med leopardmønster viste hun en noe mykere side av seg selv, enn det vi er vant med.

Legg merke til de gjennomførte detaljene, som gullbelte, de store gullarbåndet og gulløreringene og den røde blomsten i hatten.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Ny trend?
Rihanna er kjent for sin gode motesans, og har blitt betegnet som et stilikon. Hun er ofte først ute med nye trender, og Side2 spår derfor at den blomstrete shortsen kan bli en trend.

Dagen før hadde Rihanna stått på scene under det amerikanske TV showet «American Idol» – og da hadde den 22-årige artisten en langt mer røffere look.

I en tettsittende catsuit, med gigantiske skulderputer holdt hun som vanlig et forrykende show. Skjønnheten spilte gitar, og dette var også første gang hun fremførte sin nye singel «Rockstar 101».

SE BILDER AV RIHANNAS OPPTREDEN I BILDEKARUSELLEN UNDER!

I july starter Rihanna sin «Last Girl on Earth Tour», som vil gå av stabelen i Seattle.

Glamorøs og sexy
I 2009 ble Rihanna rangert som nummer 17 på det amerikanske magasinet «Glamours» liste over the 50 mest glamorøse kvinnene i 2009. Magasinet kommenterte også Rihannas stilsans ved å si at om stilrisiko kunne bli målt i mil, så ville Rihanna ha reist rundt kloden tusen ganger allerede.

Hun ble også rangert den åttende mest sexy kvinnen på kloden av herremagasinet «Maxim» i 2009.

Endret stil
Den vakre artisten har totalt endret stil siden hun som 16-åring kom til USA for å satse på musikkarrieren.

Les hele saken:Ser du hvem dette er?

Ny kjæreste
Det ble nylig kjent at Rihanna har fått seg ny kjæreste, og den heldige er LA Dodgers-spilleren Matt Kemp (25). Rihanna forteller at forholdet ikke er spesielt seriøst, og at de to har det moro sammen.

- Forholdet vårt er ikke så seriøst at vi skal gifte oss. Det er nytt og det er moro, og det er slik jeg vil ha det nå. Jeg vil ikke ha noe som jeg bruker veldig mye energi på, har hun sagt.

SE RIHANNA PÅ «AMERICAN IDOL» HER:

3128 (Alle foto: Splash)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.