Rikets Røst kommer tilbake

«Rikets røst» har hatt sin beste sesong noen sinne. Til høsten er Otto og co tilbake.

28.04.06 13:11

(SIDE2:) Da «Rikets røst» hadde sitt siste program denne sesongen torsdag, og overtalte Benny Borg til å synge en vise om Mullar Krekar, var det 660.000 seere som fulgte med. Det betyr at halvparten av alle tv-seere i dette tidsrommet, fulgte med på Otto Jespersen og co i fri dressur.

- Det er svært høyt for et program som går så sent på torsdagskvelden, så vi er veldig godt fornøyde, sier Håvard Solem som er TV 2s presseansvarlige for programmet.

  • Side2 tv-guide følger aktuelle programmer her

Øker i popularitet

Denne sesongen hadde et snitt på 623.000 seere, noe som er opp 65.000 fra høstsesongen som ga et snitt på 568.000 seere. Den første sesongen, våren 2005, hadde et snitt på 479.000 seere. Programmet har med andre ord steget i popularitet siden oppstarten.

Det når også bredt i alder hos en voksen seergruppe, og er minst like populært hos kvinner og hos menn.

Tilbake til høsten

«Rikets røst» har vært kontroversielt til tider, men selv da det raste som verst rundt bibelbrenningen i mars, fortalte TV 2 at de har ingen planer om å droppe konseptet.

- Vi er veldig godt fornøyd med «Rikets røst», poengterte konserndirektør Rune Indreøy til Side2.

Planene for høstens programmer på TV 2 er ikke klare ennå, men etter det Side2 erfarer er det allerede bestemt at «Rikets røst» kommer tilbake med ny sesong.

Gikk du glipp av noe i sesongen som gikk? På web-tv ser du alle programmene.
Gå til Rikets røst på web-tv her (abonnement)

Side2 om sesongen som gikk:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.