Gå til sidens hovedinnhold

Ring 3 stenges grunnet sprenging

Mandag 23. februar går første salve av i forbindelse med arbeidene på Lørentunnelen i Oslo. Arbeidene utføres med strenge krav til sikker utførelse og all trafikk på Ring 3 stanses mens sprenging pågår.

Sprenging vil foregå på hverdager mellom kl. 11.00 12.00 og kl. 19.00 20.00.

Trafikken på Ring 3 og andre nærliggende lokalveier stoppes i god tid før sprenging, og stans i trafikken vil vare i ca. 10 min i forbindelse med hver sprenging.

- Stans i trafikken på Ring 3 vil føre til kødannelse. Vi anbefaler derfor at alle som har mulighet til det benytter alternative ruter utenom Økern, sier Nils Gunnar Røhrsveen, byggeleder i Statens vegvesen.

Ring 3 blir stengt mens sprengingene pågår på grunn av strenge krav til sikkerhet.

Personer som oppholder seg i bygninger like ved, vil også kunne merke sprengningene. De som oppholder seg i eller i nærheten av bygninger markert med rødt på vedlagte kart, oppfordres til å trekke innendørs og vekk fra vinduer og fasade som vender mot sprengingsområdet når de hører varselsignalet.

Varselsignalet består av et langt pulserende signal som varer i ett (1) minutt før selve sprengingen. Når sprengingen er ferdig, varsles dette med ett langt støt.

Berørte eiendommer er varslet særskilt om dette.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag