Gå til sidens hovedinnhold

Ring 3 stenges grunnet sprenging

Mandag 23. februar går første salve av i forbindelse med arbeidene på Lørentunnelen i Oslo. Arbeidene utføres med strenge krav til sikker utførelse og all trafikk på Ring 3 stanses mens sprenging pågår.

Sprenging vil foregå på hverdager mellom kl. 11.00 12.00 og kl. 19.00 20.00.

Trafikken på Ring 3 og andre nærliggende lokalveier stoppes i god tid før sprenging, og stans i trafikken vil vare i ca. 10 min i forbindelse med hver sprenging.

- Stans i trafikken på Ring 3 vil føre til kødannelse. Vi anbefaler derfor at alle som har mulighet til det benytter alternative ruter utenom Økern, sier Nils Gunnar Røhrsveen, byggeleder i Statens vegvesen.

Ring 3 blir stengt mens sprengingene pågår på grunn av strenge krav til sikkerhet.

Personer som oppholder seg i bygninger like ved, vil også kunne merke sprengningene. De som oppholder seg i eller i nærheten av bygninger markert med rødt på vedlagte kart, oppfordres til å trekke innendørs og vekk fra vinduer og fasade som vender mot sprengingsområdet når de hører varselsignalet.

Varselsignalet består av et langt pulserende signal som varer i ett (1) minutt før selve sprengingen. Når sprengingen er ferdig, varsles dette med ett langt støt.

Berørte eiendommer er varslet særskilt om dette.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin