RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ring «gratis» til 500.000

Sist oppdatert:
Nå kan alle Chess-kunder ringe uten kostnad seg i mellom.

Da Chess lanserte tjenesten Friends, kunne hver kunde ringe gratis til fire av sine nærmeste venner som også har Chess. Nå utvider selskapet slik at alle Chess-kunder kan ringe gratis og sende sms og mms gratis seg i mellom, mot en månedlig avgift på 40 kroner.

Vil vokse
Som de fleste andre mobilselskapene, ønsker Chess å vokse og ta tilbake plassen som Norges tredjestørste mobilselskap.

- Vi skal vokse videre med Chess og Chess Friends er noe av de viktigste vi gjør for å få både mer fornøyde kunder og enda flere kunder. Vi har satt oss et mål at vi skal opp i 500.000 kunder. Ambisjonen er dermed at alle våre kunder i fremtiden kan ringe, sende sms og bilder helt gratis til nærmere en halv million nordmenn sier Per Christian Andersen, administrerende direktør i Chess i en pressemelding.

Forbedres
I tillegg til å kunne ringe kostnadsfritt til alle andre Chess-kunder, har Chess valgt å inkludere både startavgiften, sms og mms i Chess Friends. Dermed mener de selv at de danker ut liknende tilbud fra konkurrentene.

- Det som er viktig for oss er at alle kundene våre kan benytte seg av tilbudet i motsetning til for eksempel Telenor FriFamilie og Tele 2 Kompis. Alle kunder som er bundet i Tele2 kan nemlig ikke benytte seg av Kompis uten å måtte kjøpe seg ut av bindingstiden. Dessuten koster det 0,59 øre per samtale i startavgift. Chess Friends er uten startavgift og siden vi ikke har bindingstider kan alle våre kunder enkelt benytte seg av tjenesten umiddelbart, sier Per Christian Andersen.

Personer som ønsker å benytte seg av Chess Friends trenger ikke å endre sitt eksisterende abonnement dersom de allerede er Chess-kunder. Tjenesten bestilles på Chess’ hjemmesider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere