RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ringen Dodi skulle fri med

(STELLA)
Sist oppdatert:
Mohamed Al Fayed viser frem ringen han sier Dodi skulle fri til Diana med den kvelden de omkom.

(SIDE2): I år er det ti år siden prinsesse Diana og hennes kjæreste Dodi al Fayed omkom i Paris. Tirsdag startet den rettslige høringen om Dianas død. Årsaken til den nye høringen er at selv ti år etter ulykken, er Dianas død ekstremt preget av rykter.

Kvittering
Siden ulykken har Dodis far, Mohamed al Fayed, stadig figurert i avisene, og nå viser han frem ringen han sier Dodi skulle fri til Diana med den kvelden de krasjet i tunnelen i Frankrike.

Se bilder av ringen nederst i artikkelen

Ringen er besatt med diamanter, og Dodi skal ha kjøpt den i Paris. Mohamed legger også frem en kvittering for å bevise at ringen ble kjøpt av Dodi i den franske hovedstaden.

Fryktelige bilder
Høringen som pågår har ført til at mange nye opplysninger har blitt frigitt til pressen, og i rettssalen fikk juryen se de dramatiske bildene av stedet der Diana (36) og kjæresten Dodi al Fayed (42) døde for ti år siden. Aldri tidligere publiserte bilder viser hvor ødelagt parets Mercedes-Benz S280 ble i den fatale kræsjen.

I forbindelse med den nye høringen er det også sluppet en rekke bilder av Diana og Dodi fra deres siste timer i live.

Se bildene her:
Dianas siste smil
Minutter fra døden

Denne uken ble også Mohamed Al-Fayeds teorier om at prinsessen og hans sønn Dodi ventet barn lagt døde. Årsaken er at rettsmedisineren i sin rapport fastslår at prinsesse Diana brukte prevensjon da hun døde.

Les mer om det her:- Diana gikk på p-pillen

Sky News publiserte tirsdag en undersøkelse, som viser at en av tre briter mener prinsessen ble drept. 45 prosent av de spurte mener at Diana døde i en ulykke, mens 21 prosent svarer «vet ikke» på spørsmål om de tror Dianas død var en ulykke.

Les saken her:En av tre tror Diana ble drept

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere