Ringenes Herre-feil

...arkadespill og Looney Tunes er bare noe av fredagsmoroen vi har på tapeten i dag. Sjekk ut dagens fire utvalgte morolenker!

27.08.04 11:30

Snart er det helg, og de siste timene på jobben virker så uendelig lange. Heldigvis finnes det noe som får tiden til å gå litt raskere - TV 2 Nettavisens fire utvalgte moro-linker.

Pokerfjes
Et lite øyeblikk virker det som om livet smiler til deg, det neste som om alt går galt. Hva gjør du når du plutselig finner ut at alle odds er i mot deg?

Klassiker
Husker du denne arkadeklassikeren? Du er en pølse og skal sprette en ball rundt slik at alle byggesteinene blir borte, så er det nytt brett og på’n igjen. Enkelt, morsomt og totalt avhengighetsskapende.

Looney Tunes
Enda et spill du kan kaste bort noen minutter med. Du er katta Sylvester og blir angrepet av Pip’er som er blitt til zombier. Du har ni liv (døh) og målet er å sende så mange av zombie-Pip’ene som mulig tilbake til graven ved å hoppe på dem. Husk å dukke for flaggermusene!

Ringenes herre
Engelsk er et vanskelig språk, i alle fall for disse piratkopistene. Frodo er en hoppit, Sam er naturlig og Isildur var en nederlandsk lord (sic).

Sjekk tekstingen på Ringenes Herre-filmen og vær herved advart mot bootlegs.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag