RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ringnes taper markedsandeler

Sist oppdatert:
Etter at Ringnes vedtok nedleggelse av Tou-bryggeriet i Stavanger har Ringnes mistet halve markedsandelen i regionen etter at befolkning startet en boikottaksjon
Det er konkurrentene Aass, Hansa, CB og Mack som kan glede seg over at Ringnes-øl ikke lenger står på handlelisten blant siddisene.

Ifølge Dagens Næringsliv har boikottaksjonen i kjølvannet av Tou-nedleggelsen ført til en halvering av markedsandelen til Ringnes i Stavangerområdet. Som om ikke det er nok vil et nytt lokalprodusert øl se dagens lys neste uke, og det er ventet å stjele ytterligere markedsandeler fra Ringnes.

– Vi sier opp bryggeriavtalene med Ringnes fortløpende, så snart kontraktene gir mulighet for det, sier Lauritz Hansen, som er initiativtager bak utelivsbransjens boikott av Ringnes- øl, og primus motor bak etableringen av det nye bryggeriselskapet i Stavanger til DN.

Det er Mack som hjelper lokalpatriotene med det nye ølet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere