RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ringside Rørleggerbedrift AS: Butikksjef

Rinside Rørleggerbedrift As er en VVS-teknisk entreprenør med butikk og kontor lokalisert ved St.Hanshaugen i Oslo. Bedriften utfører rørleggeroppdrag i Oslo og omeng. I tillegg til rørleggere har vi egne flisleggere, tømrere og egen avdeling for drift og installasjon av SD-anlegg. Bedriften har totalt 40 ansatte med en omsetning i 2002 på 48 mill. NOK. Vår søsterbedrift, Ringside Graveservice AS, har 10 ansatte med en omsetning i 2002 på 12 mill. NOK.

BUTIKKSJEF

Arbeidsoppgaver:
Som butikksjef får du ansvar for salg til forbrukere og driftspersonell, komplettering og logistikk for eget lager og prosjekter.

Vi ønsker at du er:
Målrettet og resultatorientert med "kremmerånd". Sosial, positiv og entusiastisk. Løsningsorientert, effektiv og systematisk. Mellom 30 og 50 år.

Vi ønsker at du har:
Erfaring fra VVS-bransjen og dets produkter. God kjennskap i bruk av PC. Butikkerfaring eller annen relevant bakgrunn (f.eks rørlegger, grossist, leverandør). Gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:
Jobb i et spennende miljø med de beste kollegene bransjen kan tilby. Firmabil og tilgang til vår egen firmahytte. Muligheten til å forme din egen arbeidsdag. Konkurransdyktig lønn med bonusordning

Send skriftlig søknad til:

Ringside Rørleggerbedrift AS
v/daglig leder
Geitmyrsveien 52 B
0455 OSLO

Søknadsfrist: 26.11.2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere