RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ringte 112: - Jeg har blitt stukket med skrujern

Sist oppdatert:
Ambulansepersonell måtte trekke seg tilbake etter amper stemning.

Kl. 19.49 fredag kveld fikk politiet inn melding om klammeri i Støren i Sør-Trøndelag. Der hadde en mann blitt stukket i magen med et skrujern.

Ringte selv
- Det var mannen selv som ringte politiet og fortalte at han var blitt stukket i magen av et skrujern, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Curt Ivar Røhmen til Nettavisen.

Det var amper stemning på stedet, så ambulansepersonellet måtte i starten trekke seg tilbake og avvente. Da stemningen roet seg, kunne ambulansepersonellet ta seg av den skadede mannen. Han er nå fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang.

Uoversiktelig
- Situasjonen var tilspisset og uoversiktlig, så personellet avventet. De behandlet ikke den personen med det første, sier operasjonsleder Røhmen.

Personen som er stukket skal være en mann. Hvem som stakk, har ikke politiet oversikten over ennå, men det skal bare være snakk om to personer.

- Politiet er på stedet nå for å få oversikten, sier Røhmen.

Nettavisen følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere