*Nettavisen* Nyheter.

Ringte banken før ranet

Foto: (Illustrasjonsfoto: Thinkstock)

Her er verdens dummeste bankraner - og flere andre dumme historier.

30.05.11 12:26

(SIDE2:) Alle kan gjøre dumme ting i blant. Men noen gjør dumme ting litt oftere enn andre.

The Reader’s Digest har kåret de dummeste av de dumme, skriver Aol.com. Her er noen av vinnerne:

Dummeste kjendis
Jessica Simpson vinner denne lite gjeve kategorien. Blant annet trekkes følgende sitat fram:

- Jeg pusser ikke tennene mine. Det er sant! Jeg bruker bare Listerine - og noen ganger bruker jeg genseren min.

Dummeste diett
Mange sverger til kompliserte dietter for å gå ned i vekt. Vinneren er ikke spesielt komplisert, bare dum. Det er nemlig barnemat-dietten som får gullmedaljen. Med denne dietten skal man rett og slett leve på glass med most barnemat.

Dummeste søksmål
En amerikansk kvinne har saksøkt TV-kanalen WABC-TV i New York. Hun trodde hun hadde vunnet topp-premien i et TV-lotteri, og planla hva hun skulle bruke alle millionene til. Da hun fikk vite at det ikke var hennes tall som var trukket ut, mente hun at TV-kanalen hadde lest opp feil tall.

Dummeste offer
Eieren av en databutikk stjal seks millioner dollar fra en mann over flere år. Grunnen til at han fikk tilgang til mannens penger, var at han lurte offeret. Han fortalte at han kom fra CIA og at han etterforsket en polsk prest som tilhørte Opus Dei-sekten. Denne presten skulle ha lagt et virus på datamaskinen til offeret, og for å beskytte USA måtte han få reparere dataen. Dette førte imidlertid til at han fikk flere store regninger gjennom årene.

Dummeste kriminelle
Om denne bankraneren var i tidsklemma eller om han bare ville spare de bankansatte for tid, vites ikke. Han ringte i hvert fall til baken for å fortelle at han skulle rane dem, og ba dem gjøre klar en pose med penger. Da han kom var det selvsagt politiet og ikke pengeposen som ventet ham.

Dummeste kjendisbarnenavn
Det finnes mange originale navn på kjendisbarn, og det aller rareste har sønnen til Jason Lee fra «My Name is Earl». Sønnen har fått navnet Pilot Inspektor.

Sjekk Aol.com for flere vinnere i kåringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.