Gå til sidens hovedinnhold

Ringte SOS for å klage på trafikkaos

Presidentkandidat John McCain har fått problemer med broren sin.

Broren Joe McCain ringte nemlig nødnummeret 911 fordi han var sint og ville høre hvorfor det var trafikkaos i byen Alexandria i delstaten Virginia tidligere denne uka.

Da han ble spurt om hva han trengte hjelp til, svarte han som følger:

- Vel, det er ikke en nødsituasjon, men vet du hvorfor den ene siden av den jævla hevebroen på vei 95 er stoppet i femten minutter til tross for at trafikken kommer over broen i motsatt retning, skal broren ha sagt, ifølge Los Angeles Times.

Bare la på telefonen
Operatøren spurte så hvorfor han ringte nødnummeret for å klage på trafikken. Da la han på.

De ringte så opp igjen til broren, og da kom de til telefonsvareren hans og skjønte hvem det var som hadde ringt: - Hei, dette er Joe McCain, jeg kan ikke ta telefonen nå fordi jeg er involvert i et veldig viktig, politisk prosjekt.. Jeg håper at vi den 4. november har valgt John, var beskjeden.

Operatøren la så igjen en beskjed om at det er forbudt å bruke 911 til andre ting enn nødstiuasjoner.

- Jeg trekker meg
Joe McCain beklager nå oppringningen.

Han sier at han trekker seg fra valgkampen etter det som har skjedd.

- Det er forferdelig om jeg har skadet kampanjen med denne hendelsen. Jeg kommet ikke til å delta i kampanjen noe mer på grunn av dette, har Joe sagt til Washington radio station, ifølge Aftonbladet.

- Leder med ni prosent
Dette kommer på toppen av at John McCain sliter med dårlige meningsmålinger, bare en drøy uke før det presidentvalget den 4. november.

Trenden blant de fleste målingene er at Barack Obama har en suveren ledelse, men de spriker.

En fersk meningsmåling, som er laget på oppdrag for Reuters, viser at Obama leder med ni prosent over McCain.

På lørdagens Reuters-måling får Obama 51 prosent, mens McCain får 42 prosent.

- Risset inn «B»
Tidligere lørdag ble det også kjent at 20 år gamle Ashley Todd, som har stått fram som et offer for hatvold fra Obama-tilhengere, hadde løyet om dette.

LES OGSÅ: Løy om Obama-vold

Da Todd skulle på politistasjonen for å bidra til å få tegnet en fantomtegning, valgte hun å legge alle kortene på bordet. Hun er nå siktet for å ha levert en falsk anmeldelse og for falsk forklaring, melder CNN.

Todd sa tidligere til politiet at hun ble overfalt natt til torsdag denne uken da hun skulle ta ut penger i en minibank. Todd hevdet hun ble slått og sparket og at den altså ikke-eksisterende gjerningsmannen skulle ha risset bokstaven «B» i ansiktet hennes for Barack Obama.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken