RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rinnan selger MRT

Sist oppdatert:
Hovedaksjonær Telenor Venture og Rune Rinnan legger ut for salg sine aksjer i Retail Response, tidligere MRT Micro. Salget kommer samtidig med gigantsøksmålet mot søkeselskapet Fast
MRT Micro har vært igjennom uttallige runder tidligere. Det siste er at selskapet, som nå heter Retail Response, skal fusjonere med selskapene Caretaker og Nesco-Utech AS på Rygge.

Det får iMarkedet opplyst av en aksjonær i selskapet. Spekulasjonene om fusjonen har versert en tid mellom selskapets aksjonærer. Torsdag mottok aksjonærene meldingen om fusjonen.

Telenor Venture selger seg ut

MRTs hovedaksjonær, Telenor Venture og Rune Rinnan, er også på vei ut av selskapet. Etter å ha vært hovedårsaken til at selskapet har klart å holde seg flytende de siste fem årene, er tålmodigheten over for Rinnan.

Ifølge aksjonærbrevet legger Telenor Venture og Rinnan ut sine 700 millioner aksjer for salg. Kursen på aksjene er 0,005 kroner for de som tegner seg i emisjonen. Dermed håper Rinnan at dette drat inn 3,5 millioner kroner til selskapet.

Salget av aksjene i Retail Respons kommer samtidig med at Retail Respons er en del av søksmålet mot søkeselskapet Fast. Oslo Tingrett jobber nå med å avgjøre hvorvidt eierne av det tidligere datterselskapet MRT Mpires har rett til 400 millioner kroner fra Fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere