*Nettavisen* Nyheter.

Riseth refser Davy

Rosenborg-spilleren Vidar Riseth slår tilbake mot TV 2s Davy Wathne. Riseth føler seg uthengt av tv-kjendisen, etter skriveriene om landslagsspilleren som var på byen før landskampen i september.

08.12.05 09:09

I går fortalte Davy at det ikke var Kurt Nilsen som tipset media om at en landslagsspiller hadde vært på byen like før landskampen mot Skottland i september. I dag rykker Vidar Riseth ut i VG og sier at han føler seg uthengt av Davy.

- Redder eget skinn
- Davy Wathne startet denne saken, og nå prøver han så godt han kan å redde sitt eget skinn, sier Riseth til VG.

Riseth forteller sin versjon av hva som skjedde i september. Han hevder han hadde en rolig kveld på byen sammen med en kamerat, som ifølge VG skal ha vært Erik Mykland. De møtte Kurt Nilsen i ett av Oslos etablissementer.

Utpekt av Hareide
Senere fikk Kurt Nilsen skylden for å ha tipset media om at Riseth «var drita full på byen». Landslagstrener Åge Hareide pekte ut Kurt som kilden til Dagbladet-artikkelen om landslagsspilleren som «skal ha gått på fylla» to døgn før landskampen mot Skottland. Riseth hevder at en bekjent av ham i TV 2 røpet at Kurt var kilden.

Davy Wathne sier til VG at Riseth tar feil av begivenhetenes gang. Han sier at TV 2 fikk to uavhengige tips om at Riseth hadde vært på byen sammen med Erik Mykland, og den ene av tipserne skal ha hevdet at Kurt Nilsen var med dem på galeien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag