RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riulf Rustad inn i fotball

Sist oppdatert:
Investor-kjedis Riulf Rustad kjøper seg inn i fotball-klubben Start. Han har kjøpt 10 prosent av aksjene for rundt 1,5 millioner kroner
Fædrelandsvennen skriver at, etter det avisen erfarer, har Rustad betalt 1,5 millioner kroner for en 10 prosent eierandel i Start. Dette priser 1. divisjonsklubben til stive 15 millioner kroner.

Rustad skal i tillegg ha kjøpt transferrettigheter knyttet til dagens A-lag i IK Start.

- Start har nå hentet inn 2,5 millioner i frisk kapital. Pengene kommer fra Riulf Rustad og Nye Start, sier Ernst Ravnaas, som sammen med Erik Solér eier selskapet Nye Start.

Om Rustad har fått solstikk på sørlandskysten eller ikke vet ikke vi, men han sier alle fall følgende:

- Jeg kjøper meg inn i Start fordi jeg er utrolig glad i fotball. I tillegg er Start en av de mest interessante klubbene i Norge. De har det klart yngste laget i de to øverste divisjonene, og klubben er meget dyktig til å utvikle talenter, sier Rustad.

Samtidig er det klart at Erik Solér er nødt til å selge seg ned i Start.

- Norges Fotballforbund kontaktet meg for et par dager siden. De mener jeg bryter lover og regler ved å være medeier i en fotballklubb, samtidig som jeg er agent. Ryddig som jeg er, ønsker jeg ikke å gjøre noe ulovlig, sier Solér til Fædrelandsvennen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere