RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke-fans kjøper fisk

Sist oppdatert:
Investorskaren som har blitt frelst av Kjell Inge Røkke kjøper seg opp i børsferskingen Aker Seafoods. Sjekk saken her
Kjell Inge Røkke er en populær mann hos forvalterne Gambak og Odin. På Finansavisens spørsmål om Gambak er å finne i aksjonærlistene til nylig noterte Aker Seafoods svarer forvalter Jan Eiler Fleischer slik:

- Jammen selvsagt. Jeg er fan av Kjell Inge, ikke sant. Nå har han gjort det nok en gang; systemet (Aker ASA, red. anm.) kommer med selskaper som er veldig spennende. Det de gjør innenfor hvitfisk er helt unikt, sier Fleischer som lastet opp med Aker Seafoodsaksjer for 10 millioner kroner i emisjonen.

Også fiskegründeren Helge Gåsøy, som startet opp Lærøy-eide Midnor Group, har kastet seg på Røkkes fiskeeventyr, og har kjøpt seg opp. Dette sier han om fiskemarkedet til Finansavisen:

- Norsk fiskerinæring står ved starten på noen bra år fremover. Det meste går riktig vei nå, sier Gåsøy til avisen.

Også Odin Fondene har kjøpt aksjer i selskapet, og i emisjonen gikk de inn med 53 millioner kroner mens stiftelsen Fritt Ord gikk inn med 10 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere