RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke får DuPont-kontrakt

Sist oppdatert:
Et joint-venture hvor Aker Kværner eier 50 prosent har blit tildelt tre kontrakter på tilammen 700 millioner kroner av kjemikaliekonsernet DuPont
Samarbeidsselskapet JBEK eies på 50/50-basis med det amerikanske industriselskapet BE&K, har blitt tildelt tre kontrakter som omfatter arbeid på anlegg eid av DuPont i nordøstlige deler av USA, sørøstlig og midtre deler av USA og Tyskland/Luxembourg.

Kontraktene som har en verdi på 104 millioner dollar, hvorav den største er på 75 millioner dollar og gjelde ingeniør, design og prosjekttjenester i USA.

Konrakten vil løpe inn i 2006.

Den andre kontrakten gjelder leveranser av vedlikeholdstjenester med mer i sørøst USA og Texas og har en ramme på 14 millioner dollar og en varighet til 2005.

Den siste kontrakten som omfatter DuPonts anlegge i Mellom-Europa har en ramme på 15 millioner dollar og vil vare inn i 2006. Den gjelder også ingeniørtjenester og design.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere