RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke i ferd med å selge i Florida

Sist oppdatert:
Mye kan tyde å at Kjell Inge Røkke er i ferd med å selge seg ut av eiendomsinvesteringen Grand Harbor i Florida
Ifølge Dagens Næringsliv skal konsulenter fra Kitson & Partners være i gang med å regne seg gjennom bøkene. De er eksperter på å gjøre eiendomsprosjekter attraktive for salg.

Det er flere uavhengige kilder som overfor DN forteller om sydende aktivitet rundt Kjell Inge Røkkes eiendomsprosjekt i Florida.

Grupper med dresskledde menn skal være observert vandrende rundt samtidig som videre ekspansjoner av prosjektet er lagt i bero.

DN kjenner til at en profesjonell investor i luksusprosjekter av samme type som Grand Harbor, allerede jobber hardt med å sette seg inn i forholdene på Grand Harbor.

– Det er riktig, og det er Legend Properties som har hyret Kitson & Partners, sier Røkkes medarbeider Dag F. Wittusen til DN.

Bakgrunnen for at Røkke kan vær ei ferd med å selge er de finasielle problmene her hjemme som ble klare tidligere i høst i forbindelse med tilbakebetalingen av Orkla-lånet på 600 millioner kroner. I forrige uke skal Røkke ha solgt privatflyet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere