RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke-krill henter ny finansdirektør

Bioteknologiselskapet Aker BioMarine styrker organisasjonen innenfor finans og farmasi.

Fredrik Nygaard (33) er ansatt som ny finansdirektør i Aker Biomarine.

NA24 - din næringslivsavis

Han erstatter Aaron Kramer (34) som blir konserndirektør med ansvar for Aker BioMarines satsing på farmasi og Omega 3-konsentrater.

- Vi opplever stor og økende interesse for sunne ingredienser fra krill. Kosttilskuddet Superba Krill står foran en offensiv lansering i det amerikanske markedet. Aker BioMarine tar også nye grep for å forfølge markedsmuligheter innenfor omega 3-konsentrater og farmasøytiske produkter, sier konsernsjef Hallvard Muri i Aker BioMarine i en børsmelding.

Fredrik Nygaard har arbeidet i Aker siden 2001. Han har i en periode vært finansdirektør i det børsnoterte rederiet American Shipping Company, og kommer fra stillingen som associated partner i Aker. Nygaard tiltrer som CFO i Aker BioMarine 1.juli. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Aaron Kramer har vært ansatt i Aker BioMarine siden 2007, og har fra høsten 2008 vært CFO. Kramer har tidligere arbeidet i McKinsey & Company's Pharmaceutical and Medical Products i New Jersey, USA, og i legemiddelselskapet Merck & Company. Kramer har MBA fra Harvard Business School.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere