RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke-møte varte lenge

Sist oppdatert:
Kjell Inge Røkke og resten av styret i Norwegian Seafood Holding satt til godt ut på kvelden i går for å drøfte betalingen til Orkla. Det hersker fortsatt optimisme
Først ved 22-tiden i går avsluttet Røkke styrmøtet på Aker Brygge hvor oppgjøret av Orkla-lånet var hovedsak. Lånet på 600 millioner kroner forfaller i dag 30. september.

Det eneste som ifølge NTB var å se til styreformannen i løpet av ettermiddagen og kvelden, var da han fra sine kontorer i sjette etasje tok bilder av pressekorpset. Etter kroppsspråket å dømme var han optimistisk.

-Vi er blitt løpende orientert om det som er skjedd gjennom helgen, sa konserntillitsvalgt og styremedlem Harald Magne Bjørnsen til NTB etter møtet i går.

-Vi jobber selvfølgelig for å finne løsninger, og er optimistiske, det er det jeg kan si, sa adm. direktør Bjørn Flatgård til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere