RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke-selskap forlenger med ICA

Sist oppdatert:
Det Kjell Inge Røkke kontrollerte selskapet Aker Seafoods har forlenget avtalen som gjør dem til hovedleverandør av fisk til ICA-kjedens butikker.
Aker Seafoods melder onsdag ettermiddag at de har forlenget avtalen med ICA Norden om levering av fiskeprodukter til flere av ICA kjedens egne merkevarer.

Avtalen er en forlengelse og utvidelse av eksisterende avtale, og har en årlig verdi på om lag 70 millioner kroner. Aker Seafoods blir med den nye avtalen hovedleverandør av frosne hvitfiskprodukter til ICAs egne merkevarer.

- Vi er svært tilfredse med at ICA Norden har valgt å fornye avtalen med Aker Seafoods. Dette er en viktig kontrakt og i tråd med vår strategi om utvikling av høykvalitets konsumpakkede produkter direkte til forbrukerne. Vi ser frem til å utvikle nye produkter sammen med ICA på konsumentpakket hvitfisk, sier Yngve Myhre, konsernsjef i Aker Seafoods ASA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere