RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke trekker seg som konsernsjef

Sist oppdatert:
Leif-Arne Langøy ny konsernsjef i Aker RGI. Kjell Inge Røkke trekker seg fra toppsjobben, men vil fortsatt være styreformann i Aker RGI
- Sammen med den øvrige toppledelsen og de ansatte ser jeg fram til å videreutvikle Aker RGI, skriver den nyutnevnte konsernsjefen Leif-Arne Langøy.

Den nye konsernledelsen vil foruten Langøy bestå av Olav Revhaug, Bengt A. Rem, Frank O. Reite og Hallvard Muri.

Langøy er utdannet siviløkonom og har arbeidet med å utvikle norsk og internasjonal skipsindustri de siste 15 årene -siden 1993 som en del av Aker RGI. Langøy er i dag sjef for Aker Kværner Yards.

- Når Langøy tiltrer som konsernsjef, representerer det en ny epoke i Aker RGI der jeg nå kan konsentrere meg om mitt arbeid i styrerommene i henholdsvis Aker RGI og Aker Kværner. Jeg vil selvfølgelig fortsatt engasjere meg i prosjekter som tilsier at mitt engasjement er naturlig, sier Kjell Inge Røkke i en kommentar.

Langøy sitter i dag som styreformann i Sparebanken Møre. Som følge av hans nye stilling i Aker RGI vil han fratre vervet som styreformann senest ved bankens valgmøte i april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere