RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rømte med dødssyk 12-åring

Sist oppdatert:
Foreldrene vil ikke la sin kreftsyke sønn få cellegiftbehandling, og moren Barbara er på rømmen med den dødssyke 12-åringen.

En domstol i Utah har beordret cellegiftbehandling for å gjøre gutten frisk fra hudkreftsykdommen han lider av. Foreldrene Daren og Barbara Jensen mener imidlertid at behandlingen er unødvendig og vil hemme guttens vekst og gjøre ham steril.

Derfor stakk de av med sønnen, og risikerer nå tiltale for kidnapping. Daren Jensen ble arrestert i Idaho, men moren og gutten er fremdeles ikke funnet.

Ifølge myndighetene i Utah er 12-åringen fortsatt sårbar etter at han ble operert for kreften, og mener han trenger cellegift for å hindre at kreften utvikler seg på nytt.

Ifølge familien har gutten det bra, og tester nå negativt på kreften, men myndighetene vil likevel at han skal gjennomgå cellegiftkuren.

En mann som svarer på telefonen til Barbara Jensens foreldre, ville ikke identifisere seg, men sier at han snakker på vegne av familien. Det er han som påstår at gutten nå er frisk, melder AP.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere