Gå til sidens hovedinnhold

Røa-gutt med ny stipendtjeneste

Det finnes store muligheterfor talentfulle nordiske idrettsutøvere i USA, men mange vet ikke hvordan man kan få stipend ved et amerikansk universitet. Det Kim Moe Krohn gjøre noe med.

RØA: Kim Moe Krohn (23) fra Røa var nylig med å etablere det norsk/britiske selskapet College Scholarships USA, som nå lanserer sine stipendtjenester i Norge. Hjemmesiden www.collegescholarshipsusa.com har allerede vært oppe på det britiske markedet en stund, men er nå også tilgjengelig på norsk.

Vil åpne dører

Vi satser nå fullt og helt på det skandinaviske markedet og håper at dette vil åpne dører for norske, svenske og danske idrettstalenter som vil kombinere idrett med en utdannelse i USA, sier gründer Kim Moe Krohn til Akersposten.no.

College Scholarships USA er et rekrutteringsselskap som promoterer idrettsutøvere fra hele verden til trenere ved amerikanske universiteter. College Scholarships USA hjelper idrettsutøvere, jenter og gutter mellom 16 og 24 år, med å få idrettsstipend på et college i USA. Hovedkontoret er i Storbritannia, men de jobber tett med kontakter i 14 land på tre kontinenter.

Førstehånds erfaring

Moe Krohn har selv spilt fotball på college i USA og har førstehånds erfaring og kunnskaper om collegelivet. Han var selv på fotballstipend ved University of South Carolina Upstate, og gjennom opprettelsen av College Scholarships USA ønsker han å gi andre unge, talentfulle idrettsutøvere sjansen til å følge i sine fotspor.

- Vi hjelper talentfulle og motiverte utøvere innen fotball, tennis, golf, alpint, langrenn, ishockey, friidrett, med mer. til å utfordre sine ambisjoner ved å prøve seg på et høyt sportslig nivå i USA, samtidig som de får universitetsutdannelse, sier Kim Moe Krohn.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene