RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Robbie Williams støtter Moss

Sist oppdatert:
Robbie Williams går i strupen på medias dekning av Kate Moss-skandalen. - Jeg har tatt kokain med mange av journalistene som skriver om henne, hevder popikonet.

(SIDE2): Artisten Robbie Williams er i Berlin for å promotere sitt kommende album «Intensive Care». Han skal holde konsert med låter fra det nye albumet i hovedstaden på søndag.

Refset media

Men Williams snakket ikka bare om sitt nye album på pressekonferansen. Han benyttet anledningen til å forsvare Kate Moss og angrep måten media har behandlet modellen.

Williams beskrev Moss som et forbilde, og sa at hun ikke hadde gjort noe galt, skriver The Sun.

- Jeg syns media har mye å svare for. Vi snakker her om en kvinne som aldri har skadet eller gjort noen noe vondt. Jeg har selv tatt kokain med flere innen mediebransjen, og nå refser de samme personene Kate for hennes kokainbruk, sa Williams.

- Hold dere unna

Williams fortsatte med å si at Moss er vakker og snill, og at folk burde holde seg unna henne.

- Hun har ikke gjort noe galt. Det hun gjør i privatlivet burde være privat, sa Williams, som kommer med sitt nye album i slutten av måneden.

Skandalemodell

Det har vært skrevet mye om Kate Moss den siste tiden etter at avisa Daily Mirror trykket de avslørende bildene av at hun sniffet kokain. Hun fikk sparken av Hennes & Mauritz , der hun etter planen skulle ha reklamert for kjedens splitter nye Stella McCartney-kolleksjon. Burberry og Chanel droppet også Moss som modell.

Men det er flere enn Robbie Williams som har reagert på alt oppstyret rundt modellen den siste tiden.

Moss skal nå få hjelp til å bli kvitt rusproblemene på Meadows-klinikken i Arizona.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere