RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roberts og Nouri leies ut

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Vålerenga leide i dag ut forsvarsspiller Amin Nouri (18) og spissen Glenn Roberts (19) til 1.divisjonsklubben Nybergsund IL. I første omgang gjelder utleieperioden for en måned.

Både Roberts og Nouri er aktuelle for Norges ungdomslandslag, og har dermed dispensasjon til å bli utleid utenfor overgangsvinduet for å sikre spilletid. I første omgang går ungguttene til Nybergsund fra mandag 7.april til og med onsdag 7.mai.

- At avtalen kun er på en måned slik at vi kan kvalitetssikre at de får spille tid. Dette er viktig for å se på den enkelte fotballspillers utvikling og hva som er best for den, forklarer sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

- Dette er også i tråd med det Martin Andresen har forfektet siden han kom til Vålerenga. Han ønsker å finne gode kamparenaer for unge spillere som enda ikke vil få nok spilletid for Vålerenga i forhold til utviklingen.

Sterke reaksjoner
Det ble før helgen kjent at Vålerenga ønsket å leie ut Glenn Roberts, og reaksjonene lot ikke vente på seg.

- Jeg har opplevd noen sterke reaksjoner når det ble kjent at vi kanskje ville leie ut flere unggutter, spesielt Glenn Roberts. Jeg setter stor pris på engasjementet men vi er helt sikre på at dette er det beste for spillerne vi leier ut i forhold til at de får en riktig kamparena i den utviklingsfasen de er i nå.

- Det skal heller ikke være noen tvil om at vi har trua på disse gutta, hvis ikke vi hadde hatt det ville vi aldri forlenget kontraktene til både Nouri og Roberts tidligere i vinter. Dette er heller ikke snakk om noen lang periode, men går utleieperioden bra kan en forlengelse være aktuell, avslutter Aalbu.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere