RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roberts og Nouris utlån avbrytes

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Vålerenga har kommet til enighet med Nybergsund og spillerne selv om å avbryte utlånet til Glenn Roberts og Amin Nouri med umiddelbar virkning. - Dette er til spillernes beste, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

Roberts og Nouri ble utleid til Adeccoligaklubben Nybergsund like før seriestart, på en avtale som i utgangspunktet varte til 8.mai. Den ble senere forlenget til å vare til 8.juni men blir nå avbrutt.

- Glenn har fått en del spilletid og Nouri har ikke fått spille like mye. Allikevel følte vi ikke at denne utlånsavtalen gikk som vi hadde håpet og ønsket på forhånd. Derfor henter vi gutta hjem igjen nå, forklarer Aalbu.

- Dette er til spillernes beste. Vi ble enige om dette med Nybergsund og spillerne selv. Alle parter var enige om at dette var til alles beste.

Siden den forlengete utlånsavtalen hadde sluttdato 8.juni kan ikke Roberts og Nouri spille kamper for Vålerenga før etter samme dato. Det betyr at de igjen kan spille kamper for Vålerenga 9.juni. Dette inkluderer både A-lag, rekruttlag og eventuelt juniorlag.

- Selv om Amin og Glenn ikke kan spille for oss før etter 8.juni mener vi det er bedre de returnerer til oss nå og trener for fullt med A-laget vårt de neste ukene, avslutter Aalbu.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere