RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roberts scoret og ble skadet

Sist oppdatert:
BISLETT STADION (vif.no): Glenn Roberts scoret Norges andre mål i 2-1 seieren for G18-landslaget mot Latvia fredag kveld. Like etter måtte han forlate banen med en hodeskade. Mohammed Fellah spilte hele kampen for Norge.

Roberts sendte Norge opp i 2-0 ledelse etter rundt 20 minutter av kampen, og Norge hadde kommandoen på oppgjøret. Desverre skulle kampen ende tidligere enn ønsket for Roberts, og fem minutter etter scoringen fikk han en smell i hodet, og måtte bæres av banen.

Til legevakta
Glenn ble fra Bislett fraktet til legevakta for undersøkelser, da han klaget over smerter i hodet, med Norges fysioterapeut, Bjørn Runar Dahl, sa etter kampen at det var av sikkerhetsmessige hensyn Roberts ble sendt til legevakta, og at det ikke skulle være noen fare med han.

Norge ledet fortjent 2-0 til pause, men Latvia svarte rett etter hvilen og reduserte fem minutter inn i andre omgang. Da begynte kampen å leve litt, og det ble en stillingskrig på Bislett-matta. Begge lag hadde sine sjaner, uten at det ble veldig farlig.

Klok Fellah
Mohammed Fellah spilte en god kamp på Norges midtbane, og kom godt fra det. De gangene han var involvert gjorde han konstruktive og kloke valg med ballen.

I siste kamp møtes Norge og Portugal til hva som er en ren gruppefinale. Begge lag er allerede klare for neste steg mot U19 EM, men gruppevinneren vil nok få en enklere trekning i neste kvalifiseringrunde, som spilles i mai 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere