Gå til sidens hovedinnhold

Robin (24) er endelig operert

Fikk isklump i hodet i mars. Nå håper familien han blir helt frisk.

Den 16. mars i år ble 24 år gamle Robin Vedvik Helmersen truffet av et isras fra en bygård på Frogner i Oslo. Robin fikk en isblokk i hodet, og havnet på Ullevål universitetssykehus med store skader.

Lungebetennelse, blodforgiftning, hjernehinnebetennelse og urinveisinfeksjon har imidlertid ført til at en viktig hodeoperasjon har blitt utsatt, skriver nettutgaven til Tønsberg Blad.

- Lang og tung periode
Mandag denne uken var Tønsberg-mannen derimot frisk nok til at kirurgene kunne operere på plass kraniedelen de fjernet for åtte uker siden.

- Vi har hatt en veldig lang og tung periode fordi vi har forstått hvor viktig det var å få på plass benlappen igjen. Natt til mandag gikk plutselig infeksjonen i kroppen drastisk tilbake, og legene bestemte seg for å operere med en gang. Operasjonen er hundre prosent vellykket, sier faren Rune Vedvik, som synes det er deilig å kunne melde gode nyheter.

- Vi har hatt håp hele tiden, men nå er det et berettiget håp om at alt kommer til å gå kjempebra. Dette er det største gjennombruddet siden ulykken for åtte uker siden, sier Vedvik opprømt til Tønsbergs Blad.

Gårdeier siktet
I slutten av mars, opplyste politiet at de hadde tatt ut siktelse mot gårdeier og driftssjef, samt foretaket i Niels Juelsgt. 29 i forbindelse med takrasulykken på Frogner i Oslo den 16. mars.

- Etterforskningen viser at raset har gått fra taket på bygningen i Niels Juelsgt. 29, opplyste politiadvokat Mette Haldorsen ved Oslo politidistrikt.

Gårdeier og driftssjefen, i tillegg til foretaket, er siktet for uaktsom grov legemsbeskadigelse.

Les også: - Varslet gårdeier tre uker før

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter