RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Robocop er like tøff

Da «Robocop» kom i 1987 var det en av de skumleste og tøffeste filmene på lang tid. Mobilspillet med samme navn følger opp.

«Robocop» er klassisk skytespill i ordet dypeste forstand. Enkelt 2D, fine farger, klatre opp en stige, gjemme seg bak tønner og kasser, skyte dine fiender, dø og prøve om igjen.

Dette er etter min mening så langt du kommer Game Boy Advence på mobil.

Du styrer politibetjenten Murphy, som etter å ha blitt skutt umenneskelig mange ganger, blir omgjort til superpurken «Robocop».

Din oppgave er å rydde Detroits gater for kriminelle, beskytte byens innbyggere mot onde gangsterledere og ikke minst rydde av veien de korrupte forretningsmennene i Omni Consumer Products. Står det i reklameteksten.

Helt greit det, men det spillet egentlig handler om er å komme seg fra den ene siden av brettet til den andre, og skyte ned skurkene før de skyter deg.

Kontroller en fantastisk og enkel, og du har mulighet til å dukke ned bak kasser og liknede for å bekytte deg mot kuleregnet. Spillet oppfører seg eksemplarisk, grafikken er forsegjort og innbydende.

«Robocop» er enkelt, men samtidig avansert. Du kan dra det frem på trikken eller du kan bli sittende med det i timesvis.

Spillet er lastet ned fra inpoc.no, og testet på en Nokia 6600.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere