*Nettavisen* Nyheter.

Rocco gir ut Linni-porno

Glamourmodell Linni Meister og BB-deltaker Kristian Hilberg vil tjene penger på den hjemmelagede sexvideoen som ble lekket på nettet.

12.05.06 12:41

(SIDE2:) Med seg på laget har de fått Thomas «Rocco» Hansen.

Tar pengene selv
Årsaken til utgivelsen skal ifølge Kristian være at de fant ut at andre nettsteder tok betaling for videoen.

- Da skjønte vi at pengene var på feil hender. Vi har solgt rettighetene til Rocco i håp om at filmen skal bli fjernet fra andre nettsteder, og at filmen kun blir tilgjengelig mot betaling, sier Kristian til Side2.

Rocco bekrefter ovenfor Side2 at de har fått fjernet filmen fra de største distributørene, og sier at andre aktører som forsøker å gi ut filmen kan vente seg søksmål.

- Filmen vil nå i første omgang bli distribuert i Sverige og Norge, sier Rocco.

Han anslår at filmen som selges for i underkant av 300 kroner vil selge rundt 20.000 kopier før årsskiftet.

Linni utenfor
Paret medgir at filmen kan få konsekvenser for Linnis videre jobb som glamourmodell. Hun er heller ikke en del av den avtalen som nå er inngått med Rocco.

- Linni blir holdt utenfor. Jeg har eierrettigheter til filmen sammen med Rocco, og vi vil fortsatt ha kontroll på hva som skjer med den, sier Kristian.

Den stjålne sexfilmen blir en del av en utgivelse som får navnet «Busted».

- Filmen vil ikke bare inneholde de mye omtalte sexscenene. Den vil også vise oss i hverdagslige situasjoner, sier Kristian til Side2.

Fikk sparken
Linni Meister ble sparket fra Team Aylar da det ble kjent at den private videoen var på avveie.

- Ja, jeg ser meg nødt til å bryte samarbeidet med de to. Selv om filmen er spilt inn i privat øyemed, er distribusjonen av den på internett svært skadelig for byrået jeg driver, sa Aylar Lie til side2.

- Aylar tror at folk ser på dette som et pr-stunt, men det var det ikke i det hele tatt. Det var ikke meningen at noen andre enn oss to det gjelder skulle få se denne filmen. På en måte forstår jeg henne, men jeg synes dette er urettferdig, sa Linni Meister den gangen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.