Gå til sidens hovedinnhold

Rocka Wonderwood kap. 1

I vinter presenterte de unge visjonen Furuset Wonderwood. Helgas festival må langt på vei være et stykke inn i drømmen.

FURUSET: Furusetfestivalen, er en tredagersfest for både unge, voksne og viltre besteforeldre. En fest som favner vidt og som engasjerer.

SE BILDER: Furusetfestivalen 2010

Sinnssykt bra

Rotbløyte eller ikke. Blokk-party overtok da fotballen takket for seg på lørdagskvelden. Lokale helter og kjente navn sto side ved side i hiphopens navn.

– Dette er sinnssykt bra. Og alle ting de har gjort på forhånd er bra, sier Don Martin fra Gatas Parlament idet K-boy og Insane drar i gang sitt show på den digre scena som var rigga.

Don Martin hadde også sammen med Jonathan Castro fra Breaknecks satt sammen Groruddalen Blokkparty Mixtape 2010 som ble delt ut gratis til ivrige publikummere.

Folkefest

Med søndagssola kom også folket.

– Jeg tror det allerede har vært et par tusen innom, sier slettas ivrigste paparazzi Vidar H. Nordeng.

Hvite telt kranset sletta og lokket med mat og fristelser fra mange land.

Mellom teltene ble det danset og snakket om hverandre. Og stemningen var mildt sagt god.

På scena fikk også denne dagen de lokale heltene dele oppmerksomheten med de mer kjente. Ekstra imponerende var Nutkhut Dance fra London. Et skikkelig fyrverkeri med flagrende gevanter i renspikka Bollywoodstil.

Og ikke mindre imponerende var alle ildsjelene som trofast stilte tre hele dager til ende og sørget for en fest som garantert bare var første kapitel i en lang historie.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte