RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rockemillionær leier ut feriehuset

Sist oppdatert:
Alltid drømt om å feriere i Karibien? Nå kan du bo hos en ekte musikklegende.

(LXUS.no) Den britiske rockestjernen Eric Clapton er kjent for sin sans for det gode liv. "Tears In Heaven"-sangeren har tjent en god slump penger på musikken sin, og eier blant annet en gitarkasse i krokodilleskinn fra eksklusive Hermès og en hagle fra Tullio Fabbri til en verdi av en million kroner.

Da han kjøpte seg en prakteiendom i det karibiske øyparadiset Antigua var det ingen som hevet noen øyenbryn av det heller.

LES OGSÅ:
Karusell-hotell med sjøutsikt til alle
Disse rikingene kan kjøpe sitt eget land
Abramovich kjøpte karibisk paradis

Nå har imidlertid den aldrende musikeren bestemt seg for å leie ut den 182 mål store prakteiendommen for den nette sum av 300.000 kroner i uken.

(Saken fortsetter under bildet.)

Clapton kjøpte eiendommen "Standfast Point" for 84 millioner kroner i 2000. Huset er på 929 kvadratmeter og har panoramautsikt mot naboøyene Guadeloupe og Montserrat, samt hav så langt øyet kan se.

Interiøret skal det heller ikke være noe å si på, og ifølge Luxury Launches skal det absolutt være verdt å punge ut 1,2 millioner kroner for en liten måned i Claptons ferieparadis.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere