RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rocksource er prekvalifisert

Sist oppdatert:
Det børsnoterte selskapet Rocksource er prekvalifisert som rettighetshaver på norsk kontinentalsokkel.
Olje- og energidepartementet har i dag prekvalifisert Rocksource som rettighetshaver på norsk kontinentalsokkel, heter det i en pressemelding torsdag.

Rocksource er det 12. selskapet som hittil i år er blitt prekvalifisert som operatør eller rettighetshaver på norsk sokkel. For å få nye kompetente aktører inn på sokkelen har norske myndigheter opprettet et system for prekvalifisering av både rettighetshavere og operatører.

- Prekvalifisering på norsk sokkel er en milepel i utviklingen av Rocksource. Vi har nå en godt kvalifisert organisasjon, og er i en styrket posisjon til å fortsette implementeringen av vår strategi for norsk sokkel. Vi vil fortsette å søke etter letemuligheter der Rocksource kan bruke sin egenutviklede EM teknologi som verktøy for reduksjon av leterisiko. Norsk sokkel har fremdeles et betydelig potensiale for nye funn som kan testes ved hjelp av denne nye leteteknologien. Vi ser frem til å samarbeide med partnere og norske myndigheter, og til å bidra til ytterligere verdiskapning på norsk kontinentalsokkel, sier adm direktørTrygve Pedersen i Rocksource.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere