RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rocksource satser utenfor Colombia

Sist oppdatert:
Oljeselskapet Rocksource vil nå satse på oljeleting utenfor Colombia, og blir i første omgang med på en seismikkstudie på landets sokkel
De vil gjennoms eismikkdelatagelsen posisjonere seg for å søke tildeling av lete- og produksjonslisenser på Colombiansk sokkel i Karibien og på Stillehavskysten.

Det er seismikkselskapet InSeis AS soms kal gjennomføre innsamlingen på colombiansk sokkel.

- Offshore Colombia er det tilgjengelig store prospektive områder som gjør dette til et interessant satsingsområde for Rocksource. Dette er områder som hittil i liten grad er utforsket og potensialet for å gjøre kommersielt drivverdige funn av olje og gass vurderes som interessant, sier adm. direktør Martin Bekkeheien i Rocksource i en kommentar.

Prosjektet er basert på Rocksource tideligere annonserte samarbeid med Inseis AS om innhenting av geofysiske data i utvalgte områder som underbygger selskapets strategi for å søke attraktive lete og produksjonslisenser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere