RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rocksource vil fisjonere

Sist oppdatert:
Olje- og gruveselskapet Rocksource vil nå skille ut gruvedelen i et eget selskap. Martin Bekkenheien skal fortsette å lede det som skal bli et rendyrket oljeselskap
Det var nettopp den noterte gruvedelen, det tidligere Ecuanor, som var inngangsbilletten for Rocksource til Oslo Børs. Nå vil Rocksource skilel ut gruvedelen i et eget selskap som skal deles ut til aksjonærene.

Rocksource tar sikte på å behandle forslaget på styremøtet 18. januar. Videre planlegges det en generalforsamling i februar. De forventer å notere selskapet på Oslo Børs i løpet av mai neste år etter å ha delt ut aksjene i det nye selskapet til aksjonærene.

Bakgrunnen for fisjonen er å rendyrke Rocksource som et olje- og gasselskap.

Det nye selskapet skal få med seg global rett til å bruke Rocksources elektromagnetiske teknologien som forventes å ha et stort potensial innen ulike deler av gruveindustrien, tillegg utstyres det med 10 millioner i arbeidskapital, samt de gamle gullgruvelisensene fra Ecuanor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere