Rødt, hvitt og blått i Beograd

17. mai ble feiret litt på forskudd av Grand Prix-delegasjonen ved den Norske Ambassade i Beograd

17.05.08 18:40

(SIDE2:) I går ettermiddag ble det feiret 17. mai på storslått vis ved den Norske Ambassade i Beograd. Både Maria Haukaas Storeng og Mira Craig var til stede og koste seg i finværet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Maria underholdte ikke bare med Grand Prix-bidraget «Hold on, Be strong», men også med landshymnen «Gud Signe Vårt Dyre Fedreland».

Møtte fanger
Rundt 400 gjester var samlet på Ambassaden i går kveld, og Grand Prix-delegasjonens pressekontakt, Anja Nylund Hagen, melder om god mat og drikke og topp stemning. Det ble også tid til et møte med de siste gjenlevende jugoslaviske fangene som satt i Norge under 2. verdenskrig.

Droppet bunadene

I dag har Grand Prix delegasjonen spist en god frokost i hagen som hører til hotellet de bor på, og etterpå gikk de som deg hør og bør i et lite 17. mai-tog. 17. mai-sløyfene var på plass, mens bunadene var droppet.

- Vi hadde så mange andre kostymer med oss, at bunader rett og slett ikke ble prioritert, sier Nylund Hagen og forteller om sol, 30 grader og kjempestemning.

Klokken halv sju i kveld skal delegasjonen på en markering i regi av Norsk-serbisk samband, der det blir både taler, musikk og cocktails.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Er du kjapp på sms og passe kunnskapsrik? Klikk her for å konkurrere om en iPod Nano.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.