Røkke mener mediene feilinformerer

Kjell Inge Røkke mener det er mye feil om gjeldssituasjonen i Aker RGI i mediene. Før helgen møtte han næringsminister Ansgar Gabrielsen, for å gi ham sin side av saken.

20.06.08 11:03

Kjell Inge Røkke har de siste ukene slåss for livet til selskapet Aker RGI. Mediene har fulgt hvert skritt han har tatt, dekket og dissekert alle utspillene fra Orkla og Aker RGI. En skal visstnok ikke tro alt som står i mediene, ifølge Røkke.

Han mener mediene feilinformerer om gjeldssituasjonen i Aker RGI. Fredag ettermiddag møtte han og konsernsjef Leif-Arne Langøy næringsminister Ansgar Gabrielsen for å klare opp i situasjonen.

- Jeg har bedt om et møte med næringsministeren om situasjonen i Aker RGI. Jeg vil at han skal høre om dette fra Langøy og meg slik at han ikke bare forholder seg til mediene, der det er mye feil, sa Røkke før han gikk i møte med Gabrielsen.

Til NTB ville ikke Røkke utdype eksakt hva mediene har brakt av feilopplysninger om gjeldssituasjonen i konsernet.

Retrievers medieindeks over landets mest omtalte personer, viser at Kjell Inge Røkke er omtalt i 365 artikler i alle landets nettaviser, den siste måneden. Samtidig har selskapet hans, Aker Kværner, forekommet i 356 artikler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.