RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rolig formiddag i Side

Restitusjon, firkant, tøy og bøy på programmet fredag.

Vålerenga brukte fredagens formiddagstrening i Side til å restituere etter gårsdagens kamp mot Lokomotiv Moskva. Under ledelse av medisinsk koordinator Eirik Bjærke var det nedjogging, firkant og styrkeøvelser med medisinball som stod på treningsplanen.

Noen av de skadde spillerne startet dagen før resten av troppen med en egen økt, og de som ikke startet mot Lokomotiv Moskva hadde avslutningstrening med Andrea Loberto og Martin Andresen. Kaz Sokolowski overtok resten av de småskadde spillerne etter oppvarmingen og hadde egne balløvelser med disse. Treningen ble som vanlig overvært av supersupporterne Svenna og Kåre som følger laget tett i Side.

I ettermiddag er det ingen fellesøkt, men spillerne kan bruke tiden til en tur i styrkerommet, i bassenget eller til behandling. Analysesjef Aleksander Olsen går igjennom analysen av kampen med spillerne i kveld, før fokuset rettes mot søndagens kamp mot Dinamo Moskva.

Se bilder fra fredagens restitusjonstrening under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere