RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rolling Stones tjente mest

Sist oppdatert:
Rockedinosaurene Rolling Stones er still going strong, og ble fjorårets mest innbringende band med billettinntekter på 1,3 milliarder kroner.
Irene i U2 kom på andreplass med 1,2 milliarder kroner i inntekter. På tredjeplass kom countryartisten Kenny Chesney, som forøvrig er on/off- kjæresten til skuespilleren Renee Zellweger.

På lørdag skal Rolling Stones spille på Copacabana-stranden i Rio de Janeiro. Det ventes nærmere to millioner tilskuere, melder BBC News. I Brasil er politiet ekstra årvåkne med 2.600 politifolk på vakt. Konserten, som er en del av Stones' Bigger Bang-turné, vil bli sendt direkte på amerikanske radiostasjoner, og blir overført til over 150 kinolerreter landet over.

Punkerne i Green Day kom plasserte seg bak countryartisen som mest innbringende band, mens de gamle heltene The Eagles er på femteplass. Av andre artister på listen er det flere kjente navn som Sir Paul McCartney, Celine Dion og rapperen 50 Cent.

- Når det gjelder Stones, akkurat som det gjelder for flere andre på Topp 10-listen, så er det faktum at de ikke selger så mange album helt irrelevant. De store pengene kommer stort sett fra konserter, sier en talsmann fra Forbes til BBC.

Dette bekreftes ved at Sir Elton John hadde inntekter på 462 millioner kroner i 2005, til tross for at han ikke slapp album.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere