RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romanse eller vennskap?

Sist oppdatert:
Selv om det stadig dukker opp bilder der Chris Brown og Rihanna klemmer hverandre og ser ut som kjærester, insisterer de hele tiden på at de kun er gode venner.

(YEYE): Det er bare tre år siden 20 år gamle Rihanna slo igjennom med reaggae og dancehall-sangen «Pon de Replay». Siden denne radiohiten, fra sommeren 2005, har 20-åringen fått ordentlig sving på sangkarrieren med sanger som «SOS» og «Unfaithful».

Hett med Chris Brown?

Rihanna avkrefter ryktene om at hun har et forhold med sjef og mentor Jay Z. Når det gjelder forholdet til Chris Brown er det full forvirring. I juninummeret av Elle Magazine forteller hun om forholdet de har:

- Vi har alltd vært venner, men nå har vi kommet veldig nære hverandre, sier Rihanna.

Rihanna har lenge insistert på at de to har kjent hverandre lenge og at de kun er gode venner. Ifølge People.com skal hun ha uttalt:

- Begge to startet karrierene våre på circa samme tid. Han er en av de eneste menneskene i musikkindustrien som jeg stoler på og henger sammen med hele tiden.

- Hvis han hadde vært en kjæreste, ville jeg sagt det, legger hun til.

KNALL: I knallfarget buksedress på moteuken i Paris.

Chris Brown er enig

Chris Brown bekrefter dette: - De fortsetter å spørre meg, Hva er «dealen»? Jeg svarer det er ingen «deal». No deal. Vi er bare venner.

Rihanna insistrerer på at det er snakk om vennskap: - Vi er bestevenner, helt ærlig, som bror og søster, sier hun til Entertainmentwise.

Ved ulike anledninger har altså Rihanna og Chris Brown hele tiden nektet for at de to er mer enn gode venner. Likevel kan de ikke nekte for at de har et veldig, veldig tett forhold.

- Dater ikke andre kjendiser

Rihanna skal ifølge nettstedet Entertainmentwise ha sagt at hun ikke ønsker å date en annen kjendis fordi hun er redd for at hektiske timeplaner vil føre til at de aldri vil ha tid til å treffe hverandre:

- Hvis jeg datet en som ikke var i denne industrien ville de vært på det samme stedet hele tiden slik jeg kunne dra tilbake dit og vite hvor de var, sier Rihanna.

Det spekuleres likevel mye i hva slags forhold de to egentlig har til hverandre, og om det at de hele tiden nekter at de er et par kun er et spill for galleriet for å prøve å holde kjærlighetsforholdet hemmelig.

- Alle kan den sangen!

Sangstjernen kommer stadig med noe nytt til fansens store glede. I fjor kom hun med superhiten «Umbrella» som hun sang inn sammen med selveste Jay Z som er hennes egen mentor og sjef i tillegg til at han var president av Def Jam Records.

Rihanna forteller til Elle Magazine om superhiten «Umbrella»:

- Sangen er veldig, veldig magisk fordi hver gang jeg er ute og reiser er det uforståelig hvilke type menensker som kjenner sangen. Alderen deres, nasjonaliteten deres, de snakker ikke engelsk, men alle kan den sangen, forteller hun.

Nå er hun på turné med Kanye West og konsentrerer seg om sang og sceneopptredener. Så får vi se om «venneparet» snart kan fortelle mer om hva slags forhold de egentlig har til hverandre.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere