*Nettavisen* Nyheter.

Romantiske dingse-tips

I dag er Valentine's Day, så her en noen tips for deg som ønsker å overraske din kjære i siste liten.

14.02.07 09:45

Valentines day er egentlig en amerikansk tradisjon, men de siste årene er det blitt stadig vanligere å feire 14. februar også i Norge. En unnskyldning til å glede din kjære med en liten overraskelse skader jo ikke.

Det fine med nettet, er at du alltids kan bestille noe i siste liten. Bare lag et fint gavekort over produktet som kommer. Du kan derfor slippe unna selv om du ikke var ute i god nok tid til å sitte med pakken i hendene.

Originale gaver
For deg som synes blomster eller sjokolade er i kjedeligste laget, har dingseverdenen alltids noe å by på. Krangler du og din elskede om plassen i senga, kan kanskje et laken med mål over sengens bredde være en morsom idé. Da kan dere alltid vite hvem som egentlig har breiet seg ut på den andres side.

Vil du kjøpe en litt dyrere gave, kan kanskje en søt rosa laptop være tingen. Hva med denne kjærlighets-PCen fra EGO? Den har til og med avsatt plass til å inngravere en personlig hilsen på lokket

Ellers har nettbutikken Thinkgeek.com mange gaveforslag til Valentines day. Hva med en t-skjorte med et romantisk nerdedikt, en liten dings som skal kunne lese tankene dine eller en blomst med «I love you» på? Sistnevnte er kanskje det enkleste å plukke opp i en vanlig butikk i dag.

Dårlige ideer
Vi har tidligere skrevet at du på Valentines day gjerne kan slippe unna med de merkeligste gaver, siden folk stor sett blir glade for å bli husket på. Da kan du kanskje prøve deg med en lysende BH i gave? Eller kanskje en blinkende dress til gutta.

Likevel er det vel grenser for hva som blir mottatt med takk på en slik dag. Amazon.com har derfor utarbeidet en liste over gavene du bør unngå. De mest praktiske og uromantiske gavene kan sikkert vente på en annen anledning. Slankebok, badevekt, kjøtt fra en hel kanin, Sex for Dummies og informasjonsbok om cellulitter er blant det du bør holde deg unna.

Send et kort
Ellers er det jo verdt å merke seg at Valentin-tradisjonen egentlig gikk ut på å sende Valentineskort, så du trenger jo strengt tatt ikke gjøre det mer avansert enn det. Det finnes for eksempel mange søte e-kort du kan sende på e-post.

Bare husk at du også kan motta virusmail på en dag som i dag. Mail fra ukjente avsendere med vedlegg med navn som My valentine.doc, er ikke spesielt lurt å åpne.

Denne saken er hentet fra Teknofil.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.