*Nettavisen* Nyheter.

Rømmer landet etter Boyle-opptreden

Foto: Andrew Milligan (AP)

South Park-karakteren Ike rømmer landet på grunn av «Britan’s Got Talent»-stjernen.

27.04.09 20:48

(SIDE2): I en ny episode av den populære serien er Boyle en medvirkende faktor til at Ike flykter til Somalia for å bli pirat, det skriver TV Shark.com.

Les også
Boyle større enn Obama
Hun er ikke ukysset

Klikkvinner
«Britain's Got Talent»-sangstjernen Susan Boyle har målbundet verden. Hennes opptreden og audition i sangkonkurransen har blitt sett av over 100 millioner fans på videonettstedet YouTube. Dette er flere antall klikk enn hva Barack Obamas innvielse som den amerikanske presidenten fikk.

Rømmer landet
Men alle er ikke like begeistret for gullstrupen. South Park-karakteren Ike er en av dem, og han gjør intet mindre enn å rømme landet i protest mot «middelklassens ensformighet» og alt snakket om Susan Boyle.

Ikes avskjedsbrev lyder som følger:

- Kjære mamma og pappa. Jeg rømmer hjemmefra. Jeg beklager, men jeg kan ikke lenger håndtere middelklassens ensformighet. Alle på skolen er noen forbannede idioter, og hvis én person til snakker til meg om Susan Boyles fortolkning av Les Misérables så kaster jeg opp mine egne baller og spytter dem ut. Jeg er glad i dere alle, nå drar jeg til Somalia for å bli pirat, skriver Kyles lillebror i brevet.

Her kan du se South Park-klippet

(Side2 er ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider)

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.