RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romney: Palestinere vil ikke ha fred

Washington (NTB-AFP): Palestinerne akter å ødelegge Israel og har overhodet ingen interesse av å oppnå fred, sier Mitt Romney i en ny, lekket video.

På spørsmål om hvorvidt «det palestinske problem» kan løses, svarer Romney at palestinerne «har ingen interesse overhodet i å skape fred, og veien til fred er nesten utenkelig å tilbakelegge».

Republikanernes presidentkandidat er allerede i hardt vær etter at de første opptakene fra et lukket møte med republikanske velgjørere ble kjent. Her sa han blant annet at alle som støtter president Barack Obama er sosialhjelpsmottakere som ikke betaler skatt.

Nå har det venstreorienterte tidsskriftet Mother Jones publiserte flere lekkede klipp fra arrangementet, som fant sted 17. mai.

Presidentkandidaten later til å avfeie at det finnes noen palestinske ledere som kan være villig til å arbeide for fred med Israel.

- Jeg ser hvordan palestinerne ikke på noen måte vil ha fred, av politiske årsaker fast bestemt på å ødelegge og eliminere Israel, sier Romney på videoklippet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere