Gå til sidens hovedinnhold

Romsås Janitsjar vant kulturprisen

På søndag var det den aller første kulturprisutdelingen i den nye store bydelen, som er Romsås og Grorud i en og samme bydel. Romsås Janitsar var en av åtte kanditater, som gledelig kunne motta prisen for 2005.

Grorud: Kandidaten har vært en betydelig støttespiller og en stor berikelse av bydelen. Samtidig har det vært en flott kulturbærer og en flott representant for Grorud bydel, sier BU-leder Jack Grimsrud og avslører at vinneren av kulturprisen 2005 for bydel Grorud er korpset Romsås Janitsar.

Bidrar med mye

- Vi har gjort mye spennende for bydelen. Selvfølgelig er det gøy å få en slags bekreftelse på at vi har gjort et godt arbeid, sier Aksel Mehlum, leder for Romsås Janitsar, som har vært veldig aktive i bydelen. Noe å nevne er, 25 års jubileumet i fjor og konserter med kjente islandske band.
Og aktiviteten fra korpset stanser heller ikke der. Fremover vil de satse på mange prosjekter.
- Vi skal blant annet spille på en stor konsert i Tyskland. Fordi vi skal samarbeide med NRK, kommer denne konserten til å tas opp på radioen. Dessuten skal vi holde mange lokale konserter, blant annet med skolekorpset på Romsås og mannskorpset, understreker Mehlum.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem