RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romsdalsbank avviser sparebank-bud

Sist oppdatert:
Et enstemming styre i Romsdals Fellesbank besluttet fredag kveld å avvise tilbudet fra Sparebank1 Midt-Norge. Nå håper styreformannen at ingen andre følger Bjørn Rune Gjelstens eksempel og selger
Fredag kom meldingen om at Sparebank1 Midt-Norge hadde sikret seg 9,7 prosent av aksjene i Romsdals Fellesbank, og ligger inn bud på de resterende aksjene til 138 kroner aksjen.

Sparebank1 Midt-Norge vil sikre seg den uavhengige banken med hovedsete i Molde.

I et styremøte fredag ettermiddag ble budet enstemmig avvist.

- Vi har enstemming vedtatt av banken skal fortsette å være selvstendig, sier Helge Aarseth, styreformann Romsdals Fellesbank til iMarkedet fredag kveld.

Han og resten av styret sender en sterk oppfordring til aksjonærene om å ikke selge aksjene til beileren fra Trondheim.

Aarsether sier at han kan forstå at Gjelsten har solgt seg ut, og har ingen innvendinger. - Men vi håper det blir med denne transaksjonen, sier Aarseth til iMarkedet.

Det er ukjent hvor mange aksjer styremedlemmene i banken representerer, men Aarsether sier til iMarkedet at styremedlemmene er valgt inn på selvstendig grunnlag.

Les mer:
Gjelsten selger ut i Romsdalen (Ny)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere