*Nettavisen* Nyheter.

Ronny er klar for kamp

VALLHALL (vif.no): Det er klart for årets første lørdagskamp, og Ronny Johnsen er klar for å bidra for Vålerenga igjen. Han var tilbake i trening denne uka og vet at Enga har en del å forbedre seg på.

27.04.07 19:39

- Jeg har fått noen treninger denne uka som har gått bra, så jeg satser på å være hundre prosent til i morgen, sier Ronny til vif.no

På fredagens trening tok Christian Grindheim det rolig, og Ronny Johnsen vikarierte på den sentrale midtbaneplassen. For de som husker fjorårsesongen bringer det gode minner, da Ronny gjorde noen glimrende prestasjoner som defensivt midtbaneanker.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Jeg vet ikke hva som skjer i morgen enda, men jeg spiller der hvor laget trenger meg. Jeg spilte jo noen kamper på midtbanen i fjor, og det ser jeg bare på som en ekstra utfordring, forteller han.

Fokus på trening
Alle i klubben vet at gutta må skjerpe seg om det skal bli tre nødvendige poeng mot Godset.

- Vi har vært veldig fokuserte på treningene denne uka. Vi har vært mange tilstede, så vi får håpe det gir resultater i morgen. Det blir viktig at vi er obs på det Godset er gode på, og spesielt da et giftig spisspar i Andersson og Kovacs. Vi må også konsentrere oss om vårt eget spill, og ta ordentlig tak i det. Vi har litt igjen før vi er der vi skal være, men det nærmer seg.

- Det er fortsatt veldig god stemning i troppen, noe det alltid er, og det er utrolig viktig for at vi skal kunne lykkes med å snu den litt dårlige starten, forteller Johnsen.

Landslaget?
Som kjent stod Ronny Johnsen over mot Brann. Likevel har media og Hareide diskutert i det siste om det er mulig for Ronny å returnere på landslaget. De kunne helt klart trengt han som bauta bak der.

- Som alle andre på dette laget her er det et lite stykke igjen til det, smiler Ronny Johnsen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.