RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronny Johnsen blir med Vålerenga til Anfi del Mar

VALLHALL (vif.no): Ronny Johnsen (38) blir med Vålerenga til Anfi del Mar. I løpet av oppholdet på Gran Canaria bestemmer midtstopperen seg for om han fortsetter VIF-karrieren ytterligere et år.

Mandag drar Vålerengas a-lag til Gran Canaria og Anfi del Mar for to ukers treningsleir. Med i VIF-troppen er Ronny Johnsen. I løpet av de to treningsukene skal veteranen bestemme seg for om han tar et nytt år i Vålerenga-drakta.

Ronny Johnsen kom til Vålerenga vinteren 2005 og ble seriemester i sin første VIF-sesong. I fjor var han svært solid både som midtstopper og midtbanespiller. Etter gode prestasjoner i Vålerenga-drakta ble han tatt ut i Åge Hareides landslagstropp og gjorde et overraskende comeback mot Argentina på Ullevaal stadion. Totalt har Johnsen spilt 62 kamper med flagget på brystet.

Ronny Johnsen er en av Norges mest meritterte spillere. Gjennom en lang karriere har han vunnet Premier League tre ganger med Manchester United. I tillegg har han vunnet FA-cupen og Champions League med den engelske klubben.

Ronny Johnsen
Født: 10.06.1969
Posisjon: Forsvar
Moderklubb: Stokke
Høyde/Vekt: 190/87
Sivilstatus: Samboer

Tidligere klubber:
Eik Tønsberg, Lillestrøm, Lyn, Besiktas, Manchester United, Aston Villa, Newcastle

Meritter: 3 ganger Premier League-mester, 1 gang FA cup-mester, 1 gang Champions Leauge-mester (alle med Manchester United), Seriemester 2005 (Vålerenga)

Vålerenga-kamper/mål: 88/7
Landskamper/mål: A: 61/3

Klikk her for å kjøpe sesongkort for 2008-sesongen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere