RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney ga kona luksusbil

Foto: Pete Goddard / Splash News (Pete Goddard / Splash News)
Sist oppdatert:
Det er tydelig at finanskrisen ikke har rammet Wayne Rooney (23).

(SIDE2): På bildet over ser du Coleen (22) kjøre rundt i en ny Bentley Speed. Ifølge Daily Mail koster denne bilen over 2 millioner norske kroner, og hun fikk den i julegave av sin ektemann.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Utrolig nok er Rooney selv frontfigur for et helt annet bilmerke, nemlig Mercedes. I august 2008 signerte han en toårskontrakt med bilfabrikanten om å fronte deres bilder i to år fremover. Blant hans forpliktelser var at han alltid må kjøre til trening i en Mercedes.

Det er nok ingen dårlig opplevelse for fotballproffen. Når kontrakten ble signert fikk han blant annet en Mercedes-Benz CL63 Coupe som i England koster i underkant av 1,3 millioner kroner.

Mer om denne bilen og sponsoravtalen: Denne bilen fikk han

Rooney er som kjent hekta på biler og han har en Bentley i garasjen fra før. Så familien Rooney har litt av en bilpark når de skal ut på tur.

Har en fra før
At Coleen Rooney har tilpasset seg det søte liv er tydelig. I et intervju med OK! Magazine I fjor avslørte hun hva hun skulle få til jul.

- Han skal kjøpe en bil til meg, den nye Bentleyen. Det er en fantastisk presang. Det er den oppdaterte versjonen av den jeg har, men i en annen farge. Jeg er så spent. Jeg elsker lukten av nye biler, skal hun ha sagt i intervjuet ifølge Daily Mail.

Dette er heller ikke første gangen Wayne Rooney kjøper en bil til kona. Da hun fylte 19 fikk hun en Porsche 911.

Paret skal ifølge britisk presse ha en samlet formue på over 360 millioner kroner. Nylig ble også Rooney kåret til den spilleren i Premier League med den mest eksklusive bilsamlingen.

Blant bilene i garasjen til familien Rooney finner i tillegg til de som er nevnt over også: BMW X5, Bentley Continental GT, Aston Martin Vanquish, Escalade, Range Rover Sport og en Lamborghini Gallardo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere